O, nama, mermer, granit, fasade, podovi, radne kuhinjske ploče, stepeništa

Upit

Pošaljite nam upit

Adresa

Veljka Dugoševića 30

12000 Požarevac

Broj telefona +381 62 144 0 437
+381 12 882 075

Granit Trade AGKNaša priča o kamenu

Prirodni kamen je simbol trajnosti, snage i elegancije. U građevini se koristi od antičkog doba, a lepota nekih građevina od mermera ili granita odoleva vremenu do danas. Naša priča o kamenu počinje 1993. godine kada smo osnovali Granit Trade AGK.
Od kada smo nastali bavimo se uvozom i obradom granita, mermera i travertina i prodajom građevinskog materijala od prirodnog kamena. Od tada koračamo sigurnim putem vođeni stalnim usavršavanjem i odgovornošću prema svakom projektu.

Da smo na pravom putu govori sve duža lista zadovoljnih korisnika čije objekte krase stepenice, podovi i zidovi od mermera, granita ili travertina iz naše proizvodnje.
Najviši standardi kvaliteta naših usluga i proizvoda su osnovni postulat našeg poslovanja od kojeg ne odstupamo. Sirovine vrhunskih karakteristika uvozimo od najpoznatijih snadbevača sirovih materijala, najčešće iz Indije i Italije. Iskustvo, tehnička opremljenost i kvalitetna završna obrada garantuju građevinski materijal od prirodnog kamena izuzetne izdržljivosti koji zadovoljava estetske norme i najizbirljivijih klijenata.

Granit Trade AGK pruža kompletnu uslugu nabavke, obrade i ugradnje ploča od mermera, granita i travertina - od skice do montaže i sve to po povoljnim cenama.

Nijedan detalj u procesu proizvodnje ne prepuštamo slučaju. Krajnji cilj su kvalitetne površine i detalji obloženi kamenom i zadovoljni korisnici koji nas rado preporučuju.

Izložite nam svoji ideju ili kompletan projekat prepustite našem profesionalmom timu. Garantujemo vam rešenje potpuno u skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima. Na osnovu višedecenijskog iskustva pružićemo vam aletrnativno rešenje i savetima pomoći da donesete najbolju odluku oko izbora materijala.

Granit Trade AGKKontaktirajte nas

Granit trade AGK d.o.o.

Zelenik bb,
12240 Kučevo

Granit trade AGK d.o.o. Požarevac

Veljka Dugoševića br.30
12000 Požarevac