GRANIT TRADE AGK DOO

GRANITNI PODOVI ZA SIGURAN KORAK

Svedoci smo da se građevinski materijali konstantno unapređuju i usavršavaju, pa ipak do sada nije napravljen takav koji svojim kvalitetima može izaći na crtu prirodnim materijalima. Granit kao građevinski materijal nikada ne izlazi iz mode, a u poslednje vreme pravi je hit među poznatim svetskim dizajnerima enterijera i arhitektama.

Svaki komad granita je jedinstven i u građevinarstvu se koristi za oblaganje različitih površina u enterijeru i eksterijeru.

Granit je veoma izdržljiv i trajan materijal, uz to ispunjava sve estetske kriterijume zbog čega je savršen izbor za podove.

Unikatne raskošne varijacije u strukturi i boji granita oplemeniće svaku prostoriju i zadovoljiti ukus najprobirljivijih korisnika.

Granitni podovi su pravo rešenje za prostorije različitih dimenzija i namena. Granit je dostupan u različitim nijansama, pa će se lako uklopiti sa ostalim elementima enterijera dajući prostoru nenametljivu notu glamura i elegancije.

Granitni podovi su dugotrajni, otporni na vlagu, habanje i pucanje i veoma jednostavni za održavanje, a uz to bezbedni i nisu klizavi. O postojanosti ovog kamena svedoče brojne antičke građevine koje i danas osvajaju svojom lepotom.

Granitom se najčešće oblažu podovi komercijalnih, rezidencijalnih i visokofrekventnih objekata, verskih građevina, vila, kuća, poslovnih zgrada....

GRANITNI POD KAO SA NASLOVNE STRANE MAGAZINA

Možda ste nekada i vi sa divljenjem posmatrali neku od slika magazina koju krase podovi od granita. Ukoliko adaptirate ili gradite novi dom ili poslovni prostor, granitni podovi mogu oplemeniti i vaš objekat.

Granit Trade već decenijama bavi se uvozom i obradom kvalitetnog prirodnog kamena, uslugama sečenja, dizajna i ugradnje materijala. Naš iskusni tim može za vas uraditi projekat i 3D prikaz prostora koji se oblaže kamenom. Profesionalnim i prijateljskim savetima pomoći ćemo vam da izaberete boju, teksturu i oblik granita koje će na pravi način istaći lepotu vašeg stambenog ili poslovnog prostora.

Imamo tehničke kapacitete i znanja da izađemo u susret svim specifičnim zahtevima naših korisnika i sprovedemo projekat od početne skice do montaže. Granitni podovi koji generacijama zadržavaju lepotu i sjaj i zadovoljan klijent uvek su krajnji rezultat našeg rada.