GRANIT TRADE AGK DOO

TRAVERTIN – PRIRODNI KAMEN SA PRIČOM

Travertin je prirodni kamen i poput granita i mermera upotrebljava se u enterijeru i eksterijeru za oblaganje zidova i podova. Karakteriše ga rupičasta struktura, a različitim metodama obrade mogu se dobiti raznovrsni i unikatni efekti u ambijentu.

U zavisnosti od završne obrade, travertin u građevinarstvu može biti poliran, matiran i sa teksturom. Tako, ako želite da postignete utisak luksuza i formalnosti možete izabrati polirani travertin. Grubljom obradom i rupičastim travertinom postiže se rustičan izgled, veoma popularan u savremenom uređenju enterijera.

Prirodni travertin javlja se u toplim tonovima od boje slonovače, boje meda, tamno smeđih i koralno crvenih nijansi. Lako ga je ukomponovati u ostale elemente prostora, a upotrebom travertina prostorije se dodatno oplemenjuju.

Veštim rukama naših iskusnih majstora koji vladaju svim tehnikama obrade kamena travertinom se dobijaju najrazličitiji efekti.

PRIRODNA LEPOTA DOSTUPNA SVIMA

Travertin se koristi u eksterijeru za popločavanje dvorišta, vrtnih staza, terasa i fasada. U unutrašnjosti travertin ima neograničenu primenu u rezidencijalnim, komercijalnim i visokofrekventnim objektima, verskim objektima, kao i prostorijama sa velikom vlagom poput kuhinja, kupatila, sauna...

Travertin u enterijeru i eksterijeru obično asocira na luksuz, ali to ne znači da je nedostupan i vama. Ukoliko želite adekvatno i trajno rešenje u svom objektu od prirodnog travertina, obratite se našem timu.

Granit Trade ima bogato višedecenijsko iskustvo u uvozu, obradi i montaži materijala od prirodnog travertina. Prirodni kamen vrhunskog kvaliteta uz profesionalnu obradu zadovoljiće kriterijume najprobirljivijih klijenata. Dostupan je u različitim oblicima i dimenzijama u obliku ploča, pločica, fasadnih obloga...

Svakom projektu pristupamo individualno, pa možemo formirati najbolje rešenje i ponudu potpuno u skladu sa vašim željama, potrebama i budžetom – od ideje do realizacije.

Prirodni travertin iz uvoza, projektovanje i izrada 3D animacije, proizvodnja na najsavremenijoj opremi uz veliku preciznost, montaža i vrhunska zaštita od oštećenja za rezultat imaju delove enterijera i eksterijera koji decenijama plene istom lepotom i kvalitetom. Višedecenijsko iskustvo i tehnička opremljenost garantuju da možemo izaći u susret svim specifičnim zahtevima naših klijenata.