GRANIT TRADE AGK

O NAMA

Prirodni kamen je simbol trajnosti, snage i elegancije. U građevini se koristi od antičkog doba, a lepota nekih građevina od mermera ili granita odoleva vremenu do danas. Naša priča o kamenu počinje 1993. godine kada smo osnovali Granit Trade AGK.
Od kada smo nastali bavimo se uvozom i obradom granita, mermera i travertina i prodajom građevinskog materijala od prirodnog kamena. Od tada koračamo sigurnim putem vođeni stalnim usavršavanjem i odgovornošću prema svakom projektu.

Da smo na pravom putu govori sve duža lista zadovoljnih korisnika čije objekte krase stepenice, podovi i zidovi od mermera, granita ili travertina iz naše proizvodnje.
Najviši standardi kvaliteta naših usluga i proizvoda su osnovni postulat našeg poslovanja od kojeg ne odstupamo. Sirovine vrhunskih karakteristika uvozimo od najpoznatijih snadbevača sirovih materijala, najčešće iz Indije i Italije. Iskustvo, tehnička opremljenost i kvalitetna završna obrada garantuju građevinski materijal od prirodnog kamena izuzetne izdržljivosti koji zadovoljava estetske norme i najizbirljivijih klijenata.

Granit Trade AGK pruža kompletnu uslugu nabavke, obrade i ugradnje ploča od mermera, granita i travertina - od skice do montaže i sve to po povoljnim cenama.

Nijedan detalj u procesu proizvodnje ne prepuštamo slučaju. Krajnji cilj su kvalitetne površine i detalji obloženi kamenom i zadovoljni korisnici koji nas rado preporučuju.

Izložite nam svoji ideju ili kompletan projekat prepustite našem profesionalmom timu. Garantujemo vam rešenje potpuno u skladu sa vašim željama, potrebama i mogućnostima. Na osnovu višedecenijskog iskustva pružićemo vam aletrnativno rešenje i savetima pomoći da donesete najbolju odluku oko izbora materijala.