GRANIT TRADE AGK DOO

MERMERNE PLOČICE ZA ZIDOVE

Mermerne pločice, podne ili zidne, za sve namene, pogledajte veliki izbor dezena, kolekcija i boja domaćih i stranih proizvođača.

MERMERNE PLOČICE SU PONOVO U TRENDU

Mermer izvorno znači blistavi kamen. Ovaj prirodni materijal vekovima se upotrebljava u građevinarstvu i vajarstvu. Simbol je elegancije i luksuza, a jedna od najpoznatijih zgrada na svetu Tadž Mahal potpuno je isklesana od mermera.

Danas je mermer u raznovrsnom spektru boja, tekstura i oblika dostupan svima, pa krasi zidne i podne površine mnogih domova, kancelarija, rezidencija, šoping molova, sakralnih građevina ili ugostiteljskih objekata.

Za dekorisanje zidova i podova mermerom mogu se koristiti različite tehnike. Mermerom možete pokriti samo određeni deo površine ili se kreativno igrati bojama, teksturom i senkama dok ne dobijete savršenu sliku.

Mermerne pločice omogućavaju da se ovaj prirodni materijal iskoristi na bezbroj načina u enterijeru i eksterijeru. Pojedini akcenti ili upadljivi detalji od mermernih pločica osvežiće prostor i učiniti ga intrigantnim i bezvremenim.

Osnova svega jesu mermerne pločice za zidove i podove izrađene od kvalitetnog mermera i profesionalno obrađene.

MERMERNE PLOČICE ZA ZIDOVE I PODOVE

Ukoliko želite da neki objekat oplemenite mermernim pločicama, na pravom ste mestu. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor dezena, dimenzija i boja domaćih i stranih proizvođača pločica od mermera.

U uređenju enterijera jedno od osnovnih pravila su odmerenost i balans. Tako, ako ste se odlučili za mermerne pločice na podu, za zidne površine je najbolje da odaberete neki drugi materijal. Umerenost u upotrebi mermera je važna kada se radi o oblaganju velikih površina ovim materijalom jer upotreba mermera na obe površine može izazvati previše jak i hladan efekat u prostoru.

Pored širokog spektra boja, teksture, veličine i završne obrade mermernih pločica koje imamo u ponudi, svojim višegodišnjim iskustvom u izradi materijala od prirodnog kamena možemo vam pomoći da donesete najbolju odluku.

Svež, moderan blistav izgled prostorije ili rustične etno neravnine? Izložite nam svoje želje i ideje ili nam prepustite komletan izbor od skice do izbora adekvatnih mermernih pločica i ugradnje. Svojim znanjem i tehničkom opremljenošću možemo odgovoriti na sve specifične zahteve u oblasti podnih i zidnih obloga od mermera.