GRANIT TRADE AGK DOO

STEPENIŠTA OD MERMERA – POSTOJANOST I ELEGANCIJA

Mermer je kamen sa pedigreom koji je vekovima unazad upotrebljavan kao građevinski materijal. On je sinonim luksuza i elegancije, ima višestruku primenu u građevini, a u svaki ambijent unosi prefinjenu nijansu glamura.

Mermer se može pronaći na različitim mestima u svetu, tako da u sebi uvek nosi priču i geološke odlike mesta porekla. Tekstura mermera zavisi od forme, veličine i ujednačenosti zrna koja mogu biti jedva vidljiva pa do nekoliko milimetara. Tako postoje sitnozrni i krupnozrni mermeri sa nejednakom ili ujednačenom veličinom zrna.

Obradom mermera dobijaju se raznovrsni oblici, a zbog svojih odlika ovaj kamen je savršen izbor za spoljna i unutrašnja stepeništa od mermera.

Sa stepeništem od mermera u enterijeru i eksterijeru ne možete pogrešiti. To je siguran izbor i odaje utisak osobe sa originalnim i prefinjenim ukusom.

SPOLJAŠNJA STEPENIŠTA OD MERMERA

Stepeništa od mermera odlikuje sofisticiran izgled, ali i postojanost, otpornost na spoljašnje uticaje, vlagu i mehanička oštećenja, raznolikost boja i tekstura, jednostavno održavanje.

Specijalna obrada mermera za spoljašnja stepeništa dodatno doprinosi sigurnosti i trajnosti, posebno u zimskom periodu. Zbog toga se za spoljne stepenice koristi paljeni, štokovani mermer sa protivkliznom gumom ili falcovanim kanalima.

UNUTRAŠNJA STEPENIŠTA OD MERMERA

Stepenište tradicionalno služi da poveže spratove i nivoe i pomogne da se brzo i lako negde popnemo. Ipak, ako izaberete stepenište od mermera, ono može postati izuzetan estetski element koji će posebno dekorisati kompletan enterijer.

Kreativnim izborom i kombinovanjem boje, teksture, oblika i završne obrade jednoličan prostor pretvara se u unikatan i luksuzan.

Granit Trade čini tim profesionalaca sa višedecenijskim iskustvom u uvozu i obradi prirodnog mermera. Nudimo vam uslugu projektovanja, izrade i montaže gazišta za stepenište od mermera skrojenu prema vašoj ideji, potrebama ili mogućnostima. Maštovit i kreativan dizajn, izbor adekvatne boje i teksture, savremeni načini obrade i sečenja, kvalitetna završna obrada i efikasna ugradnja i dobićete unikatno mermerno stepenište koje će decenijama trajati i ulepšavati vaš prostor.