PROIZVODI

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA I EKSTERIJERA

Ukoliko vam treba idejno rešenje za uređenje izabranim kamenom vašeg enterijera i eksterijera, kontaktirajte nas. Naš tim projektanata detaljno će razmotriti vaš zahtev i izraditi projektno rešenje koje u potpunosti odgovara vašim zahtevima. 3D prikaz unutrašnjosti objekta ili prostora predviđenog za oblaganje kamenim pločama pomoći će vam da steknete širu sliku i pravi uvid kako će izgledati vaš objekat i prostor nakon ugradnje kamena.

Dakle, idejno rešenje podrazumeva definisanje i izradu projektnog zadatka, sa 3D vizuelizacijom unutrašnjeg i spoljašnjeg izgleda objekta. Nakon toga sledi izbor odgovarajuće opcije i donošenje konačne odluke koje se odnosi na odabir boje i teksture materijala.

PROJEKTOVANJE ENTERIJERA

Idejno rešenje enterijera ili unutrašnjosti objekta odnosi se na projektovanje izgleda podova, kupatila, kuhinja i stepenica od granita, mermera ili travertina.

Podovi od granita ili mermera oplemeniće svaki prostor. Odabranim kamenom mogu se oblagati prilazi i ulazi u objekat, hodnici, predsoblja, kao i veće površine u poslovnim zgradama kao što su konferencijske sale, hotelski holovi, podovi u restoranima, bankama i slično.

Na raspolaganju su vam i idejna rešenja za oblaganje kupatila granitnim i mermernim pločama, kao i podovi i radne površine u kuhinjama. 3D prikaz izgleda spoljnog i unutrašnjeg stepeništa takođe vam može pomoći da donesete najbolju odluku za uređenje svog prostora.

PROJEKTOVANJE EKSTERIJERA

Projektovanje eksterijera odnosi se na virtuelni prikaz izgleda objekata nakon oblaganja kamenim pločama odnosno instalacije kamene fasade. Na osnovu ovakvog idejnog rešenja možete biti sigurni da nećete pogrešiti u izboru materijala, boja i strukture za uređenje spoljašnjih zidova na objektu, staza i prilaza.

Fasada je sastavni deo objekta i stoga mora biti projektovana pažljivo, uzimajući u obzir sve specifičnosti građevine i podneblja u kome se nalazi. Projektovanje fasade podrazumeva razmatranje svih pitanja koja se tiču spoljašnjih uslova kao što su jačina i intenzitet vetrova, padavina, buke i slično. Samo tako može se doći do idealnog idejnog rešenja u potpunosti prilagođenom i samom objektu i zahtevima klijenta.

Pozovite nas za sva dodatna pitanja i informacije. Veliki izbor kvalitetnih materijala, precizno idejno rešenje i svesrdna pomoć našeg stručnog tima pomoći će vam da doneste pravu odluku za uređenje svod doma ili poslovnog prostora.

Projektovanje 01
Projektovanje 01
Projektovanje 02
Projektovanje 02
Projektovanje 03
Projektovanje 03
Projektovanje 04
Projektovanje 04