PROIZVODI

RADNE PLOČE OD GRANITA, MERMERA I KVARCA

Radne ploče od granita, mermera i kvarca najviše se koriste u kuhinjama. Domaćice ih prosto obožavaju jer se lako čiste, otporne su na uticaj vlage i toplote i gotovo je nemoguće oštetiti ih uobičajenim korišćenjem. Mermerne i granitne ploče su i veoma praktične. Na njima se može seckati bez daščice, odlagati vruće šerpe i tiganji bez straha da će se radna površina oštetiti.

Prilikom odabira radne ploče za kuhinju treba voditi računa pre svega o njenom održavanju. Radne ploče u kuhinjama izložena su čestom prljanju pa je bitno odabrati materijal koji je otporan na fleke, odnosno koji se lako čisti. Radne ploče od granita i mermera savršeno ispunjavaju ove uslove. Peru se lako i jednostavno, vlažnom krpom i blagom sapunicom kada je u pitanju veća zaprljanost.

VELIKI IZBOR BOJA I DEZENA GRANITNIH I MERMERNIH PLOČA

Radne ploče od granita, mermera i kvarca bez problema se mogu uklopiti sa bojom i dezenom kuhinjskih elemenata, bojom zidova i ostalim elementima enterijera. Mermer i kamen ugrađen u kuhinjske radne površine, obično se postavlja i kao podna površina.
Neka dizajnerska rešenja preporučuju radne ploče koje koloritom prave kontrast sa ostalim delovima kuhinje.
Od granita i mermera mogu se praviti ne samo radne ploče za kuhinju, već i šankovi, pultovi i stolovi. Ova rešenja su dugotrajna u odnosu na ostale materijale od koji se prave radne ploče i ukoliko se održavaju i upotrebljavaju pravilno mogu večno izgledati kao novi. Otuda su granitne i mermerne radne ploče najisplativije rešenje za svaku kuhinju.

Pored kuhinje, radne ploče od granita i mermera imaju svoju primenu i u kupatilima. Osim estetike, kupatilske radne ploče su izuzetno praktične obzirom na svoja vodootporna svojstva i otpornosti na fleke.

Granit i mermer su atraktivni materijali kako za kuhinje i kupatila tako i za druge prostore. Ovaj prirodni kamen lako se uklapa u svaki enterijer čineći ga čistim, toplim i luksuznim. Ovi materijali pored toga što se lako čiste, ne upijaju mirise i uvek su u trendu.

Pozovite nas za sve dodatne informacije i savete. U skladu sa vašim potrebama, odabraćemo rešenje koje najviše odgovara vašim željama, potrebama i mogućnostima.