GRANIT TRADE AGK DOO

MERMERNE PLOČICE SU PONOVO U TRENDU

MERMERNE PLOČICE - LUKSUZ I ELEGANCIJA POD VAŠIM STOPALIMA

Dopustite da vaš prostor zrači luksuzom i elegancijom uz naše izvanredne mermerne pločice. Ovi dragoceni komadi kamena ne samo da pružaju trajnu funkcionalnost već i unose umetnički dodir u svaku prostoriju.

 

BESKRAJNA RAZNOVRSNOST MERMERA

Mermer - kamen stvoren milionima godina pod ekstremnim uslovima, sada postaje dostupan u raznolikim nijansama, teksturama i oblicima. Naša kolekcija mermernih pločica svedoči o tome, omogućavajući vam da pronađete savršenu harmoniju između funkcionalnosti i estetike.

 

ELEGANCIJA KOJA ODUZIMA DAH

Sa svojom kristalnom strukturom koja dolazi do punog izražaja u poliranom stanju, mermerne pločice postaju ne samo podna obloga već i umetničko delo. Njihova izuzetna sjajnost unosi sofisticiranost i osveženje u svaki kutak vašeg doma.

 

KREIRAJTE UNIKATNI IDENTITET

Pustite mašti na volju i kreirajte unikatan identitet svakog prostora. Naša raznovrsna ponuda mermernih pločica omogućava vam da eksperimentišete sa dezenima, bojama i postavkama, prilagođavajući svaki detalj vašim željama.

 

PREDNOSTI MERMERNIH PLOČICA: LUKSUZ SA FUNKCIONALNIM BENEFITIMA

 1. Estetska Privlačnost: Mermerne pločice su sinonim za eleganciju i sofisticiranost. Njihova prirodna lepota, sa širokim spektrom boja i šara, omogućava vam da stvorite prostor koji odiše luksuzom. Svaka pločica nosi jedinstvenu priču, pridodajući prostoru umetnički dojam.
 2. Trajnost i Izdržljivost: Mermer je izuzetno izdržljiv materijal koji može izdržati teže udarce i habanje. Ove pločice zadržavaju svoj sjaj godinama, čineći ih dugotrajnim i ekonomičnim izborom za podove i zidove u različitim prostorima.
 3. Hlađenje Svojstva: Mermer zadržava prirodnu hladnoću, čineći ga odličnim izborom za podove u toplijim klimatskim uslovima. Ovo svojstvo može doprineti održavanju prijatne temperature u prostoru.
 4. Lako Održavanje: Čišćenje mermernih pločica je jednostavno. Redovno brisanje vlažnom krpom i upotreba blagih sredstava za čišćenje održavaju sjaj i čistoću pločica.
 5. Povećava Vrednost Nekretnine: Unos mermera u vaš dom ili poslovni prostor ne samo da unapređuje estetiku već i povećava vrednost nekretnine. Mermer se često smatra luksuznim materijalom, što može dodati atraktivnost pri prodaji ili iznajmljivanju prostora.
 6. Otpornost na Alergene: Mermerne pločice ne zadržavaju prašinu, grinje i druge alergene, što čini prostor zdravijim za život i boravak.
 7. Ekološki Prijateljski: Kao prirodni materijal, mermer je ekološki prihvatljiv, a procesi njegove proizvodnje su manje štetni za okolinu u poređenju sa sintetičkim materijalima.
 8. Prilagodljivost Dizajnu: Raznovrsnost mermera omogućava vam da prilagodite dizajn prostora prema vašim željama. Veliki formati pločica, mozaici, ili različite postavke - mermer se lako prilagođava različitim stilovima i potrebama.
 9. Pristupačnost: Sa sve većom dostupnošću različitih vrsta mermera, ova luksuzna opcija postaje pristupačnija širem spektru ljudi.
 10. Univerzalna Primena: Mermerne pločice su pogodne za različite prostorije - od kuhinje i kupatila do dnevnih soba i hodnika, pružajući jedinstven pečat gde god da se koriste.

 

STRUČNA OBRADA ZA BESPREKORNE REZULTATE

Svaka mermerna pločica prolazi kroz pažljiv proces obrade kako bismo vam obezbedili vrhunski proizvod. Naš stručni tim se brine o svakom detalju, pružajući vam pločice koje ne samo da zadovoljavaju estetske standarde već i pružaju izdržljivost koja traje.

 

SAVETOVANJE I PRILAGOĐAVANJE

Uz naš stručni tim, pružamo vam podršku u odabira za vaš prostor. Bez obzira da li uređujete enterijer ili eksterijer, nudimo vam raznovrsne opcije koje će zadovoljiti vaše estetske i funkcionalne potrebe.

MERMERNE PLOČICE 

Mermerne pločice su prelepa i elegantna opcija za popločavanje prostora. One mogu da dodaju sofisticiranost i luksuz svakom enterijeru.

Evo nekoliko stvari koje treba znati o mermernim pločicama:

 • Materijal: Mermer je metamorfna stena stvorena od krečnjaka ili dolomita pod velikim pritiskom i temperaturom. To ga čini izuzetno jakim i izdržljivim materijalom.
 • Izgled: Mermer ima jedinstven i prepoznatljiv izgled sa venama i šarama koje variraju u boji i obliku. Najčešće boje mermera su bela, siva, bež, ružičasta i crna.
 • Primena: Mermerne pločice se mogu koristiti za popločavanje zidova, poda, radnih ploča, kupatilskih kabina i drugih površina.
 • Prednosti: Mermerne pločice su izuzetno lepe, otporne na habanje i lako se održavaju. One takođe dobro akumuliraju toplotu, što ih čini pogodnim izborom za podove u kupatilu.
 • Nedostaci: Mermer je porozan materijal, što znači da može da se propušta tečnost i da se lako pegava. On je takođe relativno skup materijal.

 

GRANIT TRADE - VAŠA DESTINACIJA ZA MERMERNE PLOČICE

Granit Trade je vaš pouzdan partner u stvaranju prostora koji odiše luksuzom i elegancijom. Naša posvećenost kvalitetu i stručnost u radu sa mermerom čine nas pravim izborom. Oplemenite svoj prostor sada, odaberite naše mermerne pločice i doživite spoj stila i funkcionalnosti.